Bestuur

Voorzitter

Sandra de Wit
Verpleegkundig Specialist
De Zijlen
Consulent/Casemanger CCE

Bestuurslid

Marja Oud
Senior-verpleegkundige
Verpleegkundig Zorgconsulent Palliatieve Zorg
Esdégé-Reigersdaal

Bestuurslid

Joyce Heijnsdijk
Coördinator Praktijkopleidingen
Trainer Driehoekskunde
Docent MBO zorg en welzijn
’s Heeren Loo Zorggroep

Bestuurslid

Martina de Graaf - Post
Persoonlijk begeleider
Verpleegkundige
Abrona

Bestuurslid

Erwin de Bruijn

Begeleider 4

Verpleegkundige            

Tragel Zorg


Contactpersoon V&VN

Gerda van Brummelen
g.brummelen@venvn.nl

V&VN Verstandelijk GehandicaptenZorg

Een stevige plek voor zorg aan verstandelijk gehandicapten 

Ruim 30.000 verpleegkundigen en verzorgenden werken in de zorg voor mensen met een verstandelijke handicap. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen die om een sterke beroepsorganisatie vragen. V&VN Verstandelijk GehandicaptenZorg is hét aanspreekpunt, ook voor leerlingen. 

V&VN Verstandelijk Gehandicaptenzorg vertegenwoordigt de beroepsgroep in contacten met de overheid, en ook met andere organisaties in de zorg. In het nieuwe opleidingsstelsel pleiten we voor voldoende aandacht voor het werken in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Voor leden zijn er symposia en (regionale) studiedagen. Daar kun je discussiëren over actuele thema's uit jouw dagelijkse praktijk. Denk bijvoorbeeld aan kleinschaligheid en flexibilisering. Of deconcentratie en vraaggestuurd werken. En kwesties als zorgcoördinatie en 'zo gewoon als mogelijk'. Op deze manier kun je de ontwikkelingen in je vak bijhouden en je kennis en kunde verder uitdiepen. Dat kan trouwens ook via de website en de digitale nieuwsbrief voor leden, die vier keer per jaar verschijnt. 

Sluit je aan bij hét landelijk netwerk voor verpleegkundigen en verzorgenden in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Vul hier je gegevens in om lid te worden V&VN Afdeling Verstandelijk Gehandicaptenzorg. Blijf zo op de hoogte wat we voor je doen. Je wordt natuurlijk ook van harte uitgenodigd om ons feedback en tips te geven. Stuur één van de bestuursleden een mail en als je wilt nemen we contact met je op.